Hírek

 • Egészséges életmóddal a cukorbetegség ellen!

  Mit tehetünk, hogy elkerüljük a cukorbetegséget és mit és mennyit érdemes mozognunk, ha egészségesek szeretnénk maradni? Ezekre és még sok más kérdésre keresi a választ a LifeNetwork Ez zsír! című adásában Kovács Judit dietetikus, sportoktató, szakács, Sarka Kata műsorvezető és Dadda Noémi dietetikus. Tartsatok velünk! http://videa.hu/videok/life/emberek-vlogok/ez-zsir-magazin-6.-evad-dUBmRfbaa2PdgYHc Tovább »
 • Interjú a LifeNetwork “Ez zsír!” című magazinjában

  A LifeNetwork “Ez zsír!” című magazinjában találkozhattok Kovács Judittal, ahol arról beszélt, hogy mennyi fehérjére van szükségünk és ezt hogyan vihetjük be egészséges módon. Az interjú a 3. perc után kezdődik. http://videa.hu/videok/life/emberek-vlogok/ez-zsir-magazin-6.-evad-VrZC6FjTwvNWC151 Tovább »
 • Méz

  Korábbi cikkemben írtam a méz jótékony hatásairól. Most készítettünk egy szuper narancsos mézes kacsát, és egy egyszerű, kezdő szakácsok által is elkészíthető glután- és tej- mentes mézes amerikai palacsintát. https://www.youtube.com/watch?v=HJ48VG-FYgY&feature=youtu.be Tovább »
 • Sárgarépa

  Ha szeretnétek tudni, hogyan készíthettek sárgarépából finom desszertet, és egy levest, akkor nézzétek meg erről készült videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=UzZdT6vxjks&t=143s   Tovább »