IngridFitness a funkcionális edzőterem

IngridFitness a funkcionális edzőterem

Tessék? Mégis mi nem funkcionális?
Jogos! Számunkra ez egy edzői felfogás.
Célod a fogyás?

Judit honlapját olvasva, már remek úton jársz, de az étkezés és az edzés kéz a kézben jár, egymást támogatják.

Nem mindegy, hogy a ledobott kilók alatt mit talál az ember, és persze mindenki már holnap le akar fogyni.

El lehet menni futni, az ingyen van és lehet ugrálni az aerobikon, remek a hangulata, súlyokat is emelhetünk, remélhetőleg jó technikával, de ha a minőség híve vagy akkor te jobbat érdemelsz!

Miért csinálnál olyan gyakorlatokat az alakod formálására, ahol csak az izomzatod fejlődik, ha ezt úgy is megteheted, hogy közben oda figyelnek a Te személyes igényeidre is.

Nálunk alapelv, hogy mielőtt megkezdenéd az edzést, ingyenesen felmérjük az állapotod, megnézzük, van e olyan problémád, ami javításra szorul, fáj e valamid, ha igen, akkor pedig rendbe tesszük.

Fontos, hogy nem egysíkú mozgásokat végzünk, az egyensúly és a mozgásminta fejlesztés egyaránt részese a kemény edzéseknek.

A termünk kizárólag kis csoportos (8 fős) és személyi edzéseket tart, hogy a jó külső valóban egészséges embert takarjon.

Ennek köszönhetően, és a funkcionáis tréning meglehetősen kreatív eszköztárának, kortól és nemtől függetlenül tudjuk az edzéseket úgy megtartani, hogy mindenki a neki való programban részesüljön.

Ez a kis csapat hatalmas céllal indult. Meg fogjuk reformálni a sportot Magyarországon. Kis hazánknak is joga van olyan edzésre járni, ahol az eredmény valóban egészségesebbé, nem csak fittebbé tesz.

A legújabb továbbképzésekkel vonjuk össze a gyógytorna kissé avit, de hasznos világát a fitness izgalmas pörgős szemléletével, hogy az órák hangulatosak, kemények és szakmailag elismerendőek legyenek.

Csatlakozz te is a kis csapatunkhoz, légy te is egyike a nyerteseinknek, mert a jobb élet mindenkinek jár!

Ferenczi Ingrid
Személyi edző