Sikertörténetek

 • Sikertörténet – Melinda 33

  2010 őszén elhatároztam, hogy abbahagyom a fogamzásgátló szedését. A gyógyszer elhagyása után a ciklusom rendszertelenné vált. Az idő folyamán, fel is jött rám jó pár kiló, amit én elsősorban a mozgáshiánynak, és annak tulajdonítottam, hogy irodai munkát végzek. A nőgyógyászati kontroll vizsgálatig ennyit tapasztaltam. 2011 tavaszán egy vizsgálat során kiderült, PCOS-m (policisztás ovárium szindróma) van. A nőgyógyászom ... Tovább »
 • Dávid 17

  Dávid vagyok. 17 éves és 63 kilót fogytam. 151 kilósan döntöttem el hogy ideje változni mivel már elegem volt az állandó gúnyolódásból és megalázásból. De nem csak ezért szerettem volna változni. Elsősorban magam miatt vágtam bele ebbe az egészbe. Meguntam azt, hogy a súlyom miatt elzárkóztam a világtól, ha ruhát szerettem volna vásárolni, akkor szinte semmi ... Tovább »
 • Sikertörténet egy kislányról

  Mi sem mond többet egy klub eredményességéről, mint a részt vevők sikerei. Az alábbi képeken egy olyan kislányt láthattok, aki meg tudta valósítani a célját. Neked is sikerülhet! Tovább »
 • Krikus Dóri 10

  Krikus Dóri összesen 12 kg-ot fogyott két év alatt. A médiában egyre több méreg drága “csodaszerrel” találkozhatnak a fogyni vágyók,de gondoljunk csak bele, ha ezek valóban hatásosak, miért kell mindig újabbat kitalálni, és miért van még mindig annyi túlsúlyos ember? A csoda ott kezdődik, amikor valaki, mint például Dóri, elhatározza magát, és keményen megdolgozik a látványos ... Tovább »
 • Eszter 30

  30 éves PCO-szindrómás beteg vagyok. Néhány hónap sikertelen gyógyszeres peteérés-stimuláció után egy meddőségi központba lettünk irányítva. A hosszadalmas kivizsgálás során kiderült, hogy inzulin-rezisztenciám is van.160 g-os szénhidrát – diétát illetve heti háromszori intenzív mozgást írtak elő. Ekkor – 2013 márciusában – kerestem fel Kovács Judit dietetikust, akinek a segítségével rövid idő alatt helyreállt a vércukrom és 2013 júniusában a ... Tovább »